sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ferdinand Bolstraat 47
    5914 XN Venlo
  • 077-3520017
  • Website

In Balans,oefentherapie &dans

De praktijk is aangesloten bij de vereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (V.v.O.C.M.). 
Daarnaast voldoet de praktijk aan de door de overheid gestelde eisen en is daarom opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. 

Specialisaties: aangesloten bij het netwerk chronische pijn, rugklachten, knieklachten, psychosomatiek, zwangeren, kinderoefentherapie. en bedrijfsoefentherapie. Er worden ook werkplektrainingen gegeven.

Na 15 jaar zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie

Op 9 september 2016  zijn de deuren open gegaan van IN BALANS , oefentherapie & dans. Deze prachtige locatie is gecreëerd door Estelle Schatorié waar ze gaar grote passie en werk gaat combineren.

In het pand is haar praktijk voor oefentherapie Mensendieck gevestigd, waarin  ze samenwerkt met Annicka Peters.  Praktijk voor oefentherapie Mensendieck was voorheen gevestigd op de Schaapsdijkweg 40 in Venlo en de Ruysstraat 57a in Blerick.

Ruimtes
In dit pand beschikken we over een prachtige grote balletzaal, een kleinere oefenzaal, een kleedruimte, twee praktijkruimtes, een prettige wachtruimte en een ruimte voor gezamenlijk overleg.

 

Dit biedt ons de mogelijkheid om naast individuele behandelingen dans- en groepslessen op maakt te geven ( Zie lesrooster)  en ook samen te werken met andere disciplines die zorg voor de gezondheid van de patiënt centraal stellen. 

 


Foto's van In Balans,oefentherapie &dansIn Balans,oefentherapie &dans in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw