Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Behandeling vinden plaats in uw omgeving (aan huis, op werk, school of sportvereniging)
    4907 MT Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Hank en Dussen
  • 06 - 12 60 94 31

Oefentherapie praktijk Domus

De onderzoeken en behandelingen van Oefentherapie praktijk Domus vinden plaats in uw omgeving. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op school, op het werk of bij de sportvereniging.
Dit heeft velen voordelen. Uw beweeggedrag kan in zijn totaliteit worden geanalyseerd en behandeld. Er kan gericht worden geoefend in uw dagelijks leven en u kunt dit direct toepassen. Ook verliest u geen tijd aan reizen of wachten, de zorg is voor een lager tarief en u heeft geen oppas meer nodig.

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw lichaamshouding en manier van bewegen in uw dagelijks leven. Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam, de omgeving en uw persoonlijkheid.
De oefentherapeut geeft u inzicht in uw beweeggedrag. Onder begeleiding ontwikkeld u gezond beweeggedrag. Hiermee kunt u niet alleen klachten op korte termijn verminderen of laten verdwijnen, ook kunnen klachten op lange termijn worden voorkomen.

Website: www.oefentherapiedomus.nl
E-mail: martine@oefentherapiedomus.nl


Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw