sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bloemstraat 65
    3581 WD Utrecht
  • 0681326876
  • Website

Mind Body Movement

Praktijk voor oefentherapie, psychosomatiek en slaaptherapie.
1) Oefentherapie wordt ingezet bij klachten van het bewegingsapparaat door een verkeerd houdings- of bewegingspatroon, zoals rugklachten en bekkenpijn. Het lichaam wordt als geheel ingezet voor een optimale houding en beweging om klachten op de langere termijn voor te zijn.
2) Psychosomatiek wordt gebruikt als lichamelijke klachten niet meer losstaan van omgevingsfactoren (bijvoorbeeld een hoge werkdruk) en je eigen coping (bijvoorbeeld perfectionisme of vermijding). De situatie wordt in kaart gebracht om meer balans te scheppen. Door bewustwording, handvatten en nieuwe vaardigheden leer je je eigen (onbewuste) patroon te herschikken.
3) Dit proces van gedragsverandering geldt ook bij slaapproblematiek. Omdat problemen bij in- doorslapen of vroeg wakker zijn, zelden op zich zelf staan maar als 24uur 'problematiek' wordt gezien, kan je zelf invloed uitoefenen.
In alle drie de interventies word gekeken hoe uzelf geen belemmeringen meer ervaart in u leefsituatie.Mind Body Movement in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw