sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zwanensingel 9
    3136 GZ Vlaardingen
  • 0104744583

Cesartherapie Vlaardingen

U vindt het heel normaal dat uw lichaam, elke dag opnieuw, goed functioneert. Dat u natuurlijk kunt bewegen. Maar wat doet u als uw spieren of gewrichten het laten afweten? Als u bijvoorbeeld iedere dag weer opstaat met pijn in de rug, nek of schouders? Of als u dagelijkse activiteiten niet meer goed kunt uitvoeren?  Dan wordt het tijd dat u eens kritisch naar uw houdings- en bewegingspatroon laat kijken.

Een Cesartherapeut is de expert op het gebied van bewegen. Cesartherapie is inzetbaar bij elk probleem aan het bewegingsapparaat. Het aanleren van een goede houding, juiste bewegingspatronen en een ontspannen ademhaling zorgen ervoor dat u weer zo goed mogelijk uw  dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren zonder beperkingen. Niet alleen de symptomen van de klachten worden aangepakt, maar ook aan de oorzaak wordt gewerkt.

Daarnaast hebben we ook andere specialisaties binnen de praktijk:

- kinderoefentherapie: bij problemen in de grove en fijne motoriek, zoals bijvoorbeeld bewegingsangst, onleesbaar handschrift of het vaak vallen.

- slaapoefentherapie: bij problemen rondom het slapen, waardoor u overdag niet goed kunt functioneren of prikkelbaarder bent

- bekkenoefentherapie: bij problemen rondom de zwangerschap, of urineincontinentie.

Kijk voor alle indicaties eens op onze website (www.cesarvld.nl), of neem contact met ons op. Cesartherapie Vlaardingen in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw