sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Raadhuislaan, 2-033
    4251 VS Werkendam
  • 06 83059064
  • Website

Praktijk voor oefentherapie Cesar

Welkom bij de praktijk voor oefentherapie Cesar van Martine Kusen, psychosomatisch oefentherapeut en slaapoefentherapeut.

Oefentherapie Cesar is een erkende paramedische behandelmethode waarbij er wordt gekeken naar de relatie tussen uw lichamelijke klachten en uw houdings- en bewegingsgewoonten. De oefentherapeut leert u uw klachten te begrijpen, hier adequaat op te reageren en (ongunstige) houdings- en bewegingsgewoonten te doorbreken zodat de klachten verminderen, verdwijnen en/of voorkomen kunnen worden. Omdat er niet alleen wordt gekeken naar de klachten en de locatie maar ook naar de omliggende structuren/lichaamsdelen en de eventuele relatie met stress/spanningen leert u zo optimaal mogelijk te functioneren in uw dagelijkse leven. Daarnaast ben ik psychosomatisch oefentherapeut en slaapoefentherapeut.Ik sta voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Tijdens een behandeling staat u, als patiënt, centraal. Ik streef ernaar om samen met u naar een blijvende oplossing te zoeken!Praktijk voor oefentherapie Cesar in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw