Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Plenkertstraat 80
    6301 GN Valkenburg
  • 0613492729

Prakt. oefentherapie Cesar Wendy In de Braak

Houding- en bewegings therapie binnen een multidisciplinairgezondheidscentrum.
Gespecialiseerd in zwangerschapsbegeleiding en driedimensionale kinesiologie. Voor de volgende klachten kunt u terecht bij de oefentherapeut: Rugklachten, scoliose, bekkenproblematiek, Cans (voormalig RSI), nek- en schouder klachten, gameboy rug, spanningsgerelateerde klachten, hyperventilatie, hoofdpijnklachten. Ook voor kinderen en adolesenten met klachten aan het bewegingsapparaat.

 

Er zijn diverse soorten behandelingen:

Behandelingen waarbij de nadruk ligt op houding en bewegings gerelateerde oefeningen, tips en adviezen. 

Behandelingen volgens de multisensorische behandelmethode RGM. De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en cognitie te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren. Deze vrolijke en intensieve methode is effectief bij diverse neurologische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson, MS,  voor kinderen met dyslexie/dyscalculie en aandachtsstoornissen (bijvoorbeeld ADHD) en voor iedereen die wat wil doen aan zijn/haar mentale conditie (Healthy Ageing).

Behandelsessies waarbij alles draait om de balans tussen lichaam en geest te behouden en klachten te verminderen en/of te voorkomen.

Tijdens de intake wordt er een persoonlijk behandeltraject met u besproken.


Foto's van Prakt. oefentherapie Cesar Wendy In de BraakDeze therapeut in het kort

Behandeling aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw