MensendieckMoves, Mensendieck en Biofeedback Praktijk


Roerdompstraat 35 1531 XE Wormer
0756426265 Klik om te bellen

Over MensendieckMoves, Mensendieck en Biofeedback Praktijk

De praktijk is gespecialiseerd in houdingscorrectie, nek/schouderklachten, hyperventilatie, angstklachten, slaapstoornissen en burn-out. Door gebruik te maken van een spierspanning(EMG) meting kan worden beoordeeld of er sprake is van verhoogde spierspanning. Nascholingen zijn er gevolgd op het gebied van stressklachten, SI-klachten en bekken(bodem)problematiek, RSI/KANS problematiek, hoofdpijnklachten, Astma, COPD en andere ademproblematiek. Ik ben in het bezit van extra vaardigheden en kennis door mijn opleidingen tot Mobilizing Awareness instructeur en de Sykegreptechnieken. Ik ben aangesloten bij het CVA netwerk Zaanstreek en heb mij specifiek bijgeschoold in de begeleiding van mensen na een beroerte. Ik ben lid van de beroepsvereniging VvoCM. Vergoeding voor oefentherapie-Mensendieck is mogelijk vanuit uw verzekering bij uw zorgverzekeraar. 

Als lid van Beweegwijze, neem ik deel aan intervisie trajecten. Ik neem deel aan de HOF, eerstelijnsoverleg Wormerland, waavoor ik 15 jaar het voorzitterschap op mij heb genomen. Dit overleg onderhoud de contacten en zet activiteiten op voor de eerstelijn in Wormer.  

Tevens ben ik werkzaam als CSR coach voor begeleiding bij stressklachten en Burn-out. Met een Stress- en herstelmeting of een EnergieCheckup kan inzicht worden gegeven in uw herstelmogelijkheden. Als Biofeedback therapeut kan ik u helpen om met biofeedback inzicht te krijgen in de psycho-fysiologische veranderingen in uw lichaam. Tevens is behandeling met Biofeedback mogelijk. Ik ben lid van de AAPB (Association for Applied Psychophysiology and Biofeedback), beroepsvereniging voor biofeedbacktherapeuten in Amerika en de Nederlandse Biofeedback Vereniging (BVN). Als lifestyle coach kan ik u begeleiden bij een beter beweeg en leefpatroon. Deze behandelmogelijkheden vallen meestal niet onder de zorgverzekering. Vergoeding via de werkgever is soms wel mogelijk. 

Door een samenwerkingsverband met Erik Peper en Rick Harvey van de Universiteit van San Francisco, werk ik mee aan onderzoek op het gebied van houding, stressmanagement en zelfregulatie. Als auteur heb ik diverse artikelen geschreven over spierspanning, stressmanagement en houdingcorrectie. Kwaliteitsregistraties zijn belangrijk en ik sta daarom geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici voor oefentherapeuten, de BCIA (Biofeedback Certification of International Alliance) voor de biofeedbackregistratie en als CSR partner.  

Foto's

MensendieckMoves, Mensendieck en Biofeedback Praktijk in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame therapeuten

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

MensendieckMoves, Mensendieck en Biofeedback Praktijk


Roerdompstraat 35 1531 XE Wormer
0756426265 Klik om te bellen