Praktijk voor Hypnotherapie "Life in energy"


Pieter Mondriaanstraat 13 5854 GA Bergen L
06 51570564 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in Stoppen met Roken
Gespecialiseerd in De Virtuele Maagband
Gespecialiseerd in EMDR behandelingen

Over Praktijk voor Hypnotherapie "Life in energy"

De Praktijk voor Hypnotherapie

biedt hulp aan mensen die er klaar mee zijn dat problemen en klachten zoveel invloed op hun leven hebben.

Klachten
Je kunt daarbij denken aan de lasten van een verslaving, overgewicht, angsten, verdriet, te weinig zelfvertrouwen, zelfafwijzing en steeds terugkerende conflicten.

De Kern
De kern van de behandeling ligt gegeven in het feit dat de oplossing gevonden wordt in het onderbewustzijn van de client. Om daar toegang tot te krijgen wordt vaak de techniek van hypnose toegepast.

Behandelingen
Binnen de Praktijk voor Hypnotherapie worden ook EMDR, EFT, Access Bars en energetische behandelingen gegeven. De therapeut is daarnaast opgeleid als haptonoom en familieopsteller.

Resultaat
Het resultaat van therapie is de verandering die plaatsvindt in het denken, het gevoel en in het zichtbare gedrag. Je voelt je veel beter in je vel zitten.

Voor wie
De Praktijk voor hypnotherapie is voor jongeren en volwassenen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, waarbij je verzekerd bent van een bekwame therapeut met een schat aan ervaring. Je bent welkom zoals je bent, zonder uitzondering.

Stoppen met Roken en de Virtuele Maagband
Clienten uit heel Limburg, Brabant en Gelderland weten de praktijk te vinden als ze op zoek zijn naar specifieke hulp bij het Stoppen met Roken en Afvallen met de Virtuele Maagband.

Vergoeding

De Praktijk voor Hypnotherapie is erkend door de zorgverzekeraars. Daardoor heb je in de meeste gevallen recht op een vergoeding van €40 per sessie. Als voorwaarde moet je wel aanvullend verzekerd zijn en de zorgverzekeraar hypnotherapie vergoed.

Werkwijze

Je meldt jezelf telefonisch of via de website aan. Ik neem binnen 24 uur contact met je op en gezamenlijk plannen we een intakegesprek. Na dat gesprek doe ik een voorstel tot behandeling. In de regel zijn er 5 tot 8 sessies nodig. De beslissing om al dan niet tot therapie over te gaan ligt bij jou. Na afloop van elke sessie ontvang je een factuur die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Registratie

De Praktijk voor Hypnotherapie staat geregisteerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, (NBVH) voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en wordt daarop jaarlijks gecontroleerd.

Jij bent degene op wie je gewacht hebt

Foto's

Wim Gerdes

Praktijk voor Hypnotherapie "Life in energy" in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame therapeuten

Eigenaar
Man

Behandeling aan huis

Ja

Certificeringen

Geregistreerd en erkend hypnotherapeut

Onze locatie

Praktijk voor Hypnotherapie "Life in energy"


Pieter Mondriaanstraat 13 5854 GA Bergen L
06 51570564 Klik om te bellen