Praktijk voor oefentherapie Cesar Veendam


Verlengde van Beresteijnstraat 5 9641 AC Veendam
06 30707142 Klik om te bellen

Over Praktijk voor oefentherapie Cesar Veendam

Naast Oefentherapeut Cesar, ben ik ook Bekkenoefentherapeut (register VvOCM) en Slaapoefentherapeut.

Heeft u klachten van het bekken of de lage rug tijdens de zwangerschap of na de bevalling, spanningsklachten zoals hyperventilatie en ademklachten, RSI/KANS, nek/schouder/hoofdpijnklachten of lage rugklachten en wilt u meer grip op de pijn? Neem dan contact met me op. We gaan dan samen op zoek naar de reden van de klachten door intake en onderzoek en kijken hoe we de klachten kunnen verminderen of opheffen door het bewust maken en veranderen van de houding en het beweeggedrag. Ook bij arbeidsgerelateerde klachten, zoals bijv. kapperswerkzaamheden, lopende band werk of de werkhouding achter de computer, zijn er tips en adviezen te geven hoe beter te belasten met minder of geen pijn. Heeft u een nieuwe heup of knie en kunt u nog steeds niet goed lopen of traplopen? Dan is er de mogelijkheid om looptraining te volgen. Wat moet je doen bij pijn tijdens het lopen en hoe krijg je weer plezier in het lopen? 

Ik ben lid van het Netwerk Chronische Pijn en van het Artrose Netwerk en sinds december 2018 ook lid van het Netwerk Slaapoefentherapie. Heeft u problemen met inslapen, doorslapen of bent u 's morgens vroeg wakker, heeft u pijn bij het draaien in bed, staat u 's ochtends vermoeid op, gebruikt u teveel slaapmedicatie waar u vanaf wilt, of slaapt u minder dan 4 uur per nacht? Dan staat u niet alleen. In de wereld kampt 10-15%  van de bevolking met slaapproblemen. Deze viscieuze cirkel is te doorbreken door meer inzicht in uw slaaphouding en slaapgedrag.

Ik werk alleen in de praktijk, waardoor de behandeling altijd individueel is. Hierdoor is er aandacht voor de hulpvraag van de patiënt; die houdingen en activiteiten worden besproken waar u problemen bij ondervindt en u wilt verbeteren.  

De praktijk is ook zonder verwijzing van de huisarts toegankelijk (DTO). Bent u wel door de huisarts gezien, dan wil ik wel graag een verwijsbrief ontvangen met diagnose. 

Op dinsdag van 17.00 - 18.00 heb ik gratis inloopspreekuur!

Wilt u weten of uw klachten ook behandeld kunnen worden met oefentherapie Cesar of heeft u nog vragen over de oefentherapie? Dan kunt u contact opnemen. Wel graag van te voren even bellen; 0598-618467 of 06-30707142 voor het maken van een afspraak.

Mieke Boonstra-Wolthuis.

Foto's

Praktijk voor oefentherapie Cesar Veendam in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame therapeuten

Vrouw

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Praktijk voor oefentherapie Cesar Veendam


Verlengde van Beresteijnstraat 5 9641 AC Veendam
06 30707142 Klik om te bellen