Schopmeijer Praktijk voor Oefentherapie Cesar


Parallelweg 9 7822 GL Emmen
0591615102 Klik om te bellen

Over Schopmeijer Praktijk voor Oefentherapie Cesar

Het vak van Oefentherapeut Cesar biedt mij uitdagingen, vooral gezien het feit dat ieder mens met zijn unieke lichaams- en karakter eigenschappen op zijn eigen manier omgaat met zijn klachten.

Het is iedere keer weer boeiend en uitdagend om op een juiste manier in te spelen op de hulpvraag van die mens.

Als zelfstandig werkzaam zijnde oefentherapeut Cesar heb ik contracten met alle zorgverzekeraars en in veel gevallen betekent dit dat de kosten die gemaakt worden voor behandeling, direct (elektronisch) gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekeraar zonder tussenkomst van u als verzekerde.

Daarnaast ben ik gecertificeerd om patiënten/cliënten te ontvangen zonder directe verwijzing van huisarts of specialist. Dit betekent dat de praktijk Direct Toegankelijk is. Ik werk echter liever op basis van een verwijzing van huisarts of specialist. (vanuit de gedachte: twee weten meer dan één....)

In de loop van 2011 is de praktijk met succes geauditeerd, hetgeen betekent dat er voldaan wordt aan de kwaliteitseisen die gesteld zijn om verantwoorde en efficiënte zorg te verlenen. Ook heeft er in 2015 een klanttevredenheidsonderzoek plaats gevonden. Gemiddeld kreeg de praktijk van (ex-)patiënten een 8!

Schopmeijer Praktijk voor Oefentherapie Cesar in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame therapeuten

Man

Behandeling aan huis

Ja

Onze locatie

Schopmeijer Praktijk voor Oefentherapie Cesar


Parallelweg 9 7822 GL Emmen
0591615102 Klik om te bellen